Od transformacije do kreacije

Za koji dan ćemo (tačnije noć 29 aprila na 30 april) uživati u punom Mesecu u Škorionu. Znam da većina znak Škorpiona vezuje za ljubomoru, posesivnost, emotivna pražnjenja, smrt i opasnosti. Ne mogu sa sto posto tačnosti da kažem da ne postoje osnove za to, ALI ( uvek ide jedno veliko Ali i hvala Univerzumu na tome :)) znak Škorpiona i sama osma kuća se najviše vezuje za TRANSFORMACIJU. E sada, ako vi odbijate da do transformacije dođe, onda i mogu da se dese gore navedene situacije, ali ako vi dozvolite da se transformišete i dozvolite da doživite jedan vid introspekcije, onda ne postoji lepše vreme za vas.
Cilj Škorpiona  i samog Mesec u Škorpionu jeste da vi stalno plovite na reci transofrmacije. Tu nema mesta zadržavanja niti posesivnosti. Sve što pokušate da posedujete, na kraju poseduje vas i nastaju problemi. Ljudi koji ne mogu da otpuste i da se prilagode i da u svemu traže ono dobro za sebe, imaju izlive negativne strane Škorpiona.

hold the world
Moj je topao savet svima vama da ovaj Mesec iskoristite za otpuštanje. Svi mi imamo nekih situacija gde se prosto nagomilalo i previše negativne energije i gde više ne možemo da izdržimo. Ovaj vikend iskoristite da uđete duboko u svoju podsvest i osetite šta je to što vas najviše boli, ono zbog čega ne možete da budete opušteni i ono što vas tera da stalno razmišljete ali na negativnoj osnovi. Kada otkrijete šta je to, prvo osvesti. Osvesti na način da osetiteda to nije dobro za vas, da osetite nelagodnost kada mislite na to. Ono što nije dobro za vas ne treba ni da bude deo vas. Nakon toga dolazi otpuštanje. Veoma je važno da budete zahvalni za lekcije koje ste dobili dok ste proalzili kroz određene situacije, jer na taj način više vam se iste lekcije neće dešavati. I onda na noć punog Meseca u Škorpionu zamislite kako ta neka vaša briga odlazi od vas i kako vaše telo iz neverovatnog grča, prelazi u potpuno opušteno stanje. Ovo je veoma dobra veština kako biste pomogli svojoj podsvesti i vremenom se oslobodili svega što vam ne treba. Nemojte se posesivno držati za stvari koje za vas baš i nisu dobre, samo iz straha da nešto novo neće doći. Verujte mi, novo i ne može da dođe dokle god se držite za stara iskustva.
Osma kuća i sam Škorpion je za mene veoma poseban . Svaka žena prođe kroz osmu kuću kada se porađa. Zamislite koliko je moćna ta energija kada žena pri svakom porođaju prolazi kroz vrata transfomracije. Žene koje se ne plaše same transofrmacije i koje je priglrle, veome lako prođu sam porođaj, a žene koje se drže za staro i plaše se samog čina, umeju na teži način da dožive porođaj. Kada znak Škorpiona i i sam Mesec u Škorionu doživite na ovaj način, sve u životu postaje lakše i vi se blagovremeno oslabađate svih briga koje imate.
Uživajte u predstojećoj energiji, veoma je moćna i isceljujuća. Ne plašite se da otpuštate stvari koje nisu za vas i prigrlite energiju transofmacije i budite zahvalni na njoj jer kroz nju se vi menjate na bolje.
Transformacijom do uzvišenijeg bića, čiste i iskrene ljubavi i slobode misli i dela. 🙂

Plumun

Leave a comment