Moć podsvesti

Počela bih sa: „Kako je unutra, tako je i spolja.“
Veoma često zanemarujemo važnost naše dvanaeste kuće. Nikako da shvatimo da se naš celi život zasniva na zdravoj dvanaestici. Na jakim planetama koje je predstavljaju. Bilo to samo vladar, ili uklještene planete, ili retrogradne. Sve one nose simboliku dvanaestice i nose one tanane niti koje niko ne vidi ali koje generalno upravljaju našim akcijama.
Osoba sa jakom dvanaesticom neće dopustit sebi da se iznova i iznova sapliće o isti kamen. Biće sposobna da vidi iza onoga što neko pokušava da joj predstavi. Zatim, voleće i poštovaće sebe i uvek biti spremna da promeni ugao gledanja kako bi sebi pomogla. Znaće da se bori sa svojim strahovima. Ukoliko imamo podršku dvanaestice, strahovi više nisu takav problem, jer smo sposobni da ih maksimalno uprostimo i objasnimo sebi da to i nije baš tako kako izgleda. Jaka dvanaestica vam omogućava da kad je i najcrnje, vi budete u mogućnosti da vidite svetlost na kraju tunela i veoma hrabro koračate ka njoj. Niste skloni imaginaciji i veoma su vam jasni odnosi oko vas. Ukoliko znate da plivate u toj magičnoj i krhkoj reci podsvesti, vaš uspeh je zagarantovan jer ćete vrlo lako da prihvatate stvari koje nisu do vas. Nećete gubiti vreme na njih u cilju da ih ispravite jer znate da to jednostavno nije vaše. Mnogo benefita imamo od jake danaestice. Možda nisu konkretne akcije koje mogu svi da vide, ali je osnova za sve ono što biste voleli da postignete u životu. Naša podsvest pamti sve što smo u životu čuli, osetili, iskusili. Kad doživimo neko fizičko ili psihičko maltretiranje u mladosti, a dvanaestica nije jaka, dešava se da se osoba vremenom prepusti nekim opijatima ili jednostavno padne u depresiju. Čak i ako EGO učini da osoba doživi neki uspeh, dešava se da veoma često, potpuno neznano drugima, osoba pada u tešku depsresiju i bez obzira na sve što ima ne postiže da uhvati sreću. Sreća leži u nama i da bismo je pronašli i osetili moramo da geledamo unutra, a ne spolja. Ljudi koji imaju slabu dvanaesticu, često sreću traže spolja. Traže je u drugima i u materijalnim stvarima. Imaju ogromnu potrebu da ih čuju, vide, da im se dive jer ne mogu da podnesu trenutak samoće. Kada smo sami sa sobom, sve ono što nas plaši krene da se mota po glavi i tada uspevamo da vidimo kako zaista izgleda naš život. Jaka dvanaestica vam je kao temelj kuće. Šta god da naiđe, kuća se neće srušiti i tek tada vredi ulagati u nju. Sve drugo ume vremenom, pod težinom situacije da sruši kompletnu konsktrukciju do samog temelje.

moc posvesti
Znam da nije lako rešavati ta duboka podsvesna pitanja. Znam da mnogo toga morate promeniti kako biste unutra ojačali. Izboriti se sa raznim slabostima i strahovima, ali verujte mi da je učinak na kraju vredan svega toga. Jaka dvanaestica je osnova za čistu sreću koja onda delimo sa sobom i drugima. Pogledajte kakve su vaše planete koje nose dvanaestu kuću, Obratite pažnju na njihovu postavku, njihove aspekte, obratite pažnju na sve retrogradne planete i njihove aspekte i videćete koliko svoje postupke, strahove, želje, nadanja možete videti u tim aspektima. Ukoliko su vam planete podosta aflikovane, pogledajte bolje i pronađite makar jedan kanal odakle ćete početi da menjate vašu podsvest. Ona je kao program koji je loše instaliran. Resetujte se i instalirajte je ponovo i onda bebećim koracima krenite napred. Nije lako, sve razumem i znam, ali onog tenutka kad promenite percepciju i osetite unutrašnju jačinu, sve ono kroz šta ste prošli više neće biti toliko bitno, već ćete sa osmehom pričati o tome jer su upravo te akcije učinile da vi postanete jača i svesnija osoba. Volite sebe, negujte svoju podsvest, ne radite protiv intuicije i uvek ali uvek budite otvoreni ka promeni i konstantnom radu na sebi.
Hadje da svi zajedno menjajući sebe, menjamo ovu našu divnu planetu…. 🙂 ❤

Plumun

Leave a comment