Najvažnije pitanje za uspeh: Da li imamo jasno definisan cilj u životu? ( Mlad Mesec u Lavu)

Ne znam koliko ste primetili ali sve nam manje život dozvoljava da krivimo druge za lični neuspeh. Da krivimo porodicu, partnera, okruženje, zajednicu, situacije jer energija koja nas polako obuzima na svim mogućim nivoima želi od nas da preuzmemo napokon tu odgovornost i stanemo jasno i snažno za sebe, bez bilo kakvih opravdanja.

Energija postaje vrlo nemilosrdna na tom nivou pomažući onima koji imaju jasan cilj pred sobom i koji su u stanju da na tom putu padnu i ustanu, da jasno gledaju u svoj cilj i da na tom svom putu pomažu i drugima koliko su u mogućnosti.

Takve, hrabre ljude, energija čašćava uspehom na onom nivou koji im je potreban i kroz vreme oni postaju snažniji, svesniji, sposobniji, mudriji, jači i okupani onim uspehom koji su sami izabrali, ali nijednog trena ne ulazeći u Ego, ne govoreći kako je sve to ne znam kako bilo lako, praveći se ne znam koliko pametnijim od drugih, svesnih da na svom putu treba pružiti ruku onome ko se trenutno sapleo pored vas, ali i dalje koračati ka svom cilju.

Cilj je nešto što svako od nas treba sebi da priušti. Jasan cilj koji nema veze ni sa vaši bračnim drugom, ni sa roditeljima, ni sa decom. Nešto samo vaše što vas radi, što vas vuče, što vas čini da se smejete i da ste srećni bez bilo kakvog posebnog razloga, bez potrebe prisustva drugih. Jednostavno vaša vatra koja vas radi svakoga dana i zbog koje se osećate neverovatno živim i prisutnim.

Ono što cilj ne trpi jesu ograničenja i kontrola kako ćete do njega doći iz razloga što se ne treba mešati u situacije i dešavanja tokom tog vašeg puta iz razloga što baš ti ljudi i te situacije će vam pomoći da postanete jači kad do svog cilja dođete, zato je veoma važno da se u putovanju uživa, a ne da se traže prečice, jer prečice će vas u jednom trenutku oboriti na pod pod jakim pritiskom na vašim leđima.

Za koji dan, tačnije 16.08.2023. sa početkom u 11:38 po našem vremenu imaćemo mlad Mesec u Lavu i idealno vreme da se misli o ciljevima koje želite da postignete u svom životu.

Ovaj mlad Mesec želi svima onima koji nisu jasno postavii svoje granice, svoje želje i potrebe da pomogne da do njih dođu kroz susrete, kroz razgovore, kroz drage ljude koji će sasvim nesvesno da vam možda kažu nešto što će vas nagnati da razmišljate.

Takođe sobzirom da se mlad Mesec nalazi na padu Neptuna, vrlo je važno da budete veoma realni kad su vaši ciljevi u pitanju, ali da i pored realnosti imate veru u sebe i svoje vizije da je to moguće uraditi i da vizualizujete svoj cilj i pokušate da ga živite kao da je već tu.

Dakle , veliki opez sa Neptunom u padu jer ume da dovede ljude koji nisu iskreni onoliko koliko vi sebi ne verujete i da vi poletite za nekim spoljnim sjajem koji će vas naknadno razočarati, ali ne samo što će vas ti drugi razočarati, već ćete se sami razočarati u sebe i svoje odluke, što je još opasnije.

Zato je važno da vaš cilj bude jasan i da ga svakodnevno vizualizujete kako biste kroz vreme laganim hodom došli do njega.

S obzirom da je retro Venera koja je i vladraka Ac ove naše natalne karte u konjunkciji orbisa 5 sa mladim Mesecom, takođe će se mlad Mesec u Lavu ticati i odnosa i uživanja u njima.

Dokle god je Venera retrogradna treba obratiti pažnju na odnose koji pokušavaju da se vrate u vaš život i da pitate sebe da li vam to i dalje zaista treba iz razloga što ne želite da pravite iste greške. S obzirom da je i ona u konjunkciji sa Neptunom, može lako da vas ponese magija Neptuna koja će se nakon njenog retro hoda raspršiti i vi ćete ostati sami sa razbijenjim nadanjima i ljutnjom na sebe što ste opet naseli.

Sve ono što nije valjalo, male su šanse da će sada valjati i treba dobro obratiti pažnju na dešavanja kako ne biste pali na istim lekcijama.

Ono što sam negde osvestila jeste da kad odluke donosim iz potpunog mira, te odluke budu prave za mene, ali kad odluke donosim iz bilo kakvog emotivnog naboja, te odluke za mene na kraju ne budu ni malo dobre i pad mi je neminovan, pa se nadam da će ova moja percepcija možda nekome od vas pooći.

Mlad Mesec postavlja nove temelje vašeg cilja, ali daje i priliku postavljanja temelja nekog starog donosa. Iskrena da budem, sobzirom na trenutne tranzitne planete, moj vam je savet da vam glavni fokus bude postavljanje ličnih ciljeva jer je to za dugoročno uživanje, a da postavljanje novih temelja odnosa ostavite za trenutak kad Venera prestane da bude retro, a tako ćete i njih testirati da li su tu da bi vam dali novu jaku osnovu ili su tu da bi se opet igrali sa vama jer je njima dosadno.

Sa ovim stavom šanse da gubite su veoma male, kao i šanse da izgubite unutrašnji mir.

Mlad Mesec je u desetoj kući i jarčevski vas podseća: Gradi sebe, jer jedino kad svesno izgradiš sebe bićeš u sposobnosti da gradiš i sve ostalo oko sebe 🙂

od srca,
Maja Pešić

Leave a comment