“Dve vibracije ljubavi” ( radionica astrologije odnosa)

Mars i Venera
Dve planete koji su glavni nosioci odnosa i prirodni vladari prve i sedme kuće

Pored toga što su glavni nosioci odnosa oni su i nosioci akcije koju vršite prema sebi i drugima, kao i akcije koju drugi vrše prema vama ( Mars ) i sposobnost voljenja i prihvatanja sebe takvi kakvi jeste sa svim manama i vrlinama kao i to koliko vas drugi prihvataju ( Venera )

Ove dve planete su glavni osumnjičeni kad je reč o odnosu i kroz njihov položaj i njihovu vibraciju jasno možete videti koji se to šabloni u odnosima ponavljaju i ovde podvlačim ne samo sa partnerim, nego i sa svima drugima.

Svaka od ove dve planete nosi svoje programe i očekuje od vas da izađete iz njih, ali ako ne izađete one vam stalno postavljaju iste izazove kroz različite odnose i tada dobijate utisak da se vrtite u krug bez bilo kakve promene.

Sama esencija Marsa i Venere želi od vas nešto vrlo ozbiljno i veliko, ali nažalost, često smo suviše okupirani spoljnim stvarima da bi uvideli njihove jasne poruke i pošto ne želimo da ih čujemo, oni nam šalju ljude oko nas da nam pokažu šta radimo sebi samima.

Naravno, ove dve planete imaju svoje različite vibracije i kad rešite da radite na njima, one vremenom menjaju svoju vibraciju i tako se i odnosi oko vas menjaju. Ljudi koji dolaze su drugačiji, odnosi postaju dublji, postaju moćniji, postaju snažniji i samim tim i vaši doživljaji istih.

Odlučila sam da napravim radionicu koja će biti uvod u edukaciju sinastrije pod nazivom “Gledajući tebe, vidim sebe” i da vam pokažem kako te dve planete mogu na istom položaju da rade u potpunosti drugačije i da zapravo shvatite da razlog zašto vam u život ulaze baš takvi ljudi, prijatelji, partneri je isključivo i samo do vaše percepcije vas samih 🙂

Nakon radionice za sve prijavljene uradiću analizu dve vibracije njihovog Marsa i Venere sa dosta konkretnim savetima kako da se ta vibracija kroz vreme menja.

Na radionici ćemo pričati o energiji Marsa i Venere u odnosima i šta oni tačno žele od nas. Proći ćemo kroz znake sa veoma konkretnim osvrtom na nisku i visoku vibraciju i proći ćemo kroz priču kako da se svesno, kroz unutrašnji rad, promenim vibracija MArsa i Venere.


Radionica će se održati 21.08.2023. sa početkom od 19 časova preko Google Meet-a

Svi prijavljeni na radionicu koji nakon nje budu želeli da od septembra uče sinastriju na ovaj način, ulaskom duboko u odnose, imaće 10% popusta na edukaciju koja je planirana polovinom septembra.

Odnosi su krucijalni u našim životima, ali da bismo postigli harmoniju odnosa sa drugima, potrebno je da je prvo postignemo sa nama samima.


Za sve dalje informacije kao i prijave o Radionici “Dve vibracije ljubavi” pišite na mejl purpurnimesec@gmail.com
Dođite da upoznate osnovnu esenciju energije Marsa i Venere i sagledate sebe i svoje odnose iz malo drugačije percepcije.

od srca,
Maja Pešić


4 thoughts on ““Dve vibracije ljubavi” ( radionica astrologije odnosa)

Leave a comment